Imtec - Vaš pouzdan partner u IT svijet!


Piše: Amar Tufo
E-mail: amartufotm@gmail.com 

Malo je IT firmi u našoj zemlji koje se mogu pohvaliti, ako ne velikim prometom, onda zasigurno velikim brojem poslovnica. Takva je firma i Imtec. Imtec je osnovan nedavno te nastoji biti glavni zastupnik IT.a i računalne opreme u Bosni i Hercegovini. Sa devetnaest aktivnih poslovnica, Imtec uspješno posluje i predstavlja vodeći IT brand naše zemlje. 

Slika: Imtecove poslovnice na području grada Sarajeva

U Imtec sam mnogo puta svračao ali i kupovao. Jedan od osnovnih razloga zašto kupovati u Imtecu jeste činjenica da je Imtec 24 sata na raspologanju svojim klijentima. Stručan tim mladih ljudi i prijatno osoblje će vam uvijek odgovoriti na sva vaša pitanja, upite i rado vam pružiti pomoć bilo da je u pitanju servis vašeg računala, laptopa, smart phone-a ili tableta. 

Imtecova prednost u odnosu na konkurenciju jesu kvalitetne IT usluge koje Imtec već nekoliko godina uspješno pruža. To je firma koja je redovno u tijeku sa svim novijim IT trendovima. Nigdje drugdje u našoj zemlji nećete naći firmu koja ima stručan kadar za sve vodeće IT oblasti. 


Slika2: Imtecova poslovnica u Cazinu
Image credits: TC Ljiljan, Cazin
Iako smo svjesni činjenice da PC industrija svakog dana sve više opada, Imtec nastoji da to nadomjesti prodajom visokokvalitetnih laptopa nove generacije koji će zadovoljiti business potrebe zahtjevnih klijenata ali i prosječnih home korisnika koji uglavnom surfaju internetom, pišu svoje dokumente ili koriste popularne društvene mreže poput Facebook-a, YouTube-a, Twitter-a, Instagram-a i drugih. 


Slika3: Imtecova poslovnica Sarajevo City Centar
Image credits: SportSport.ba

Ako ste gejmer, Imtec i za vas ima idealno rješenje te pažljivo odabranu PC konfiguraciju koja koristi novije Intel i3 - i5 procesore sa većom količinom RAM-a i do 16 GB dovoljno da se pokrenu noviji igrači naslovi kao što je: Star Wars: Battlefront, Assassin's Creed: Syndicate, Call of Duty - Black Ops III, The Witcher 3 - Wild Hunt i mnogi drugi popularni naslovi. 

U prilog Gejm računala iz Imtecove ponude preporučujemo sjajnu PC konfiguraciju koja će zadovoljiti i najzahtjevnije igrače:

> Imtec Game AMD FX-8370 4,0GHz + AMD Radeon R7 370 4GB DDR5

Što reči na kraju? Ako tražite kvalitetnu IT uslugu, prijatno i stručno osoblje, kvalitetne proizvode vodečih IT brendova, onda je Imtec vaš pouzdan partner u IT svijet.

___________

Lista poveznica:

1. Imtec zvanična web stranica

2. Imtec Facebook stranica 

Posljednja izmjena u ovom članku izvršena 27. Avgusta 2016 | 19:35

____________


Share:

No comments:

Post a Comment

My Twitter news

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.